Selecteer een pagina

Tennishal Bleiswijk

Indoor Tennis

Indoor Tennis in Bleiswijk

 

Speel tennis in Bleiswijk bij Tennishal Bleiswijk!

Wij beschikken over 4 binnenbanen midden in het prachtige recreatiegebied de Rottemeren. De tennis banen in de Tennishal Bleiswijk zijn van Plexicushion Prestige; dit is dezelfde baansoort waarop de Australian Open gespeeld wordt.

Plexicushion is één van de weinig eerlijke banen. Op deze baan weet je wanneer je moet remmen en waar de verschillende effecten doen wat ze moeten doen. De banen zijn opgebouwd uit elf (dempende) lagen, daarmee zeer gunstig voor uw gewrichten en daardoor een langer tennis plezier.

BAAN RESERVEREN

Bij Tennishal Bleiswijk kunt u een “losse” tennis baan reserveren of op basis van een contract voor een vaste dag/uur in de week. Ook kunt u bij Tennishal Bleiswijk het hele jaar door tennissen. Zowel in de winter als in de zomer kunt u contracten afsluiten. Een contract houdt in dat er voor u op een vaste dag en op een vast tijdstip een baan gereserveerd staat voor een periode die u wenst. Wilt u een contract afsluiten voor een baan, neem dan alstublieft contact met ons op of vul het inschrijfformulier in en lever het bij ons in. Om een tennis baan  bij ons te huren is GEEN lidmaatschap nodig, iedereen is welkom.

Indien een baan niet contractueel verhuurd is, kan deze los gehuurd worden. De tarieven voor losse baanhuur zijn overdag van maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur € 25,- en vanaf 18.00 uur € 30,- per uur. Zaterdag en zondag is het tarief € 27,- per uur. 

Klik hier om online een baan te reserveren

Klik hier om het inschrijfformulier voor een contractbaan te downloaden

EVENEMENTEN

Tennishal Bleiswijk biedt u de mogelijkheid zelf een leuk familie tennis evenement te organiseren. Dit kan zowel overdag als s ’avonds. Kijk naar onze openingstijden en informeer naar de mogelijkheden bij Tennishal Bleiswijk.
Tennishal Bleiswijk is tevens te huur voor sportevenementen, wedstrijden, trainingen, bedrijventoernooien, sportonderwijs, sportclinics. U bent van harte welkom voor een rondleiding om de locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

tennis bleiswijk

TOERNOOIEN

Met regelmaat zult u bij Tennishal Bleiswijk mee kunnen doen aan tennis toernooien.
Vul het contactformulier op de contactpagina in als u hiervan op de hoogte wilt worden gehouden.

Bij Tennishal Bleiswijk is er plezier voor iedereen! Zowel voor mensen die voor hun plezier een balletje willen slaan als tennissers op weg naar de top!

Wintertarieven 2020/2021

25 tot €30 per uur